Nog 2 weekendjes.. - Reisverslag uit Zevenbergen, Nederland van Tomas Toonders - WaarBenJij.nu Nog 2 weekendjes.. - Reisverslag uit Zevenbergen, Nederland van Tomas Toonders - WaarBenJij.nu

Nog 2 weekendjes..

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Tomas

18 April 2009 | Nederland, Zevenbergen

Dag vrienden!

Het duurt niet lang meer.. Ibiza is in aantocht, nog 2 weekendjes ben ik in nederland, en dan gaat het gebeuren.. Toch wel een soort van droom die werkelijkheid wordt. Houdt in dat ik altijd al wel de interesse heb gehad om aan de slag te gaan in een ander land, en hoe gaaf is het dan om naar zo'n mooie bestemming te mogen en ook nog eens met de job waarvan ik denk dat die hel goed bij mij past!

Ibiza leren kennen, praatjs houden in de bus, excursies verkopen, in en uitgaven bijhouden, adverteerders zoeken, administratie bijhouden, klachtenafhandelen, glimlachen op de gezichten toveren, kroegentochten leiden.. etc etc etc, ik ga het allemaal meemaken deze zomer, en ik vind het heerlijk!

De afwisseling van het werk, het contact met de mensen, de rol die jij vervult om het mensen naar de zin te maken, een andere cultuur leren kennen (hippiecultuur op Ibiza?!) Dat zijn de dingen die ik zo gaaf vind aan deze job.

Nog 14 dagen. Vd week een laptopje aageschaft, skype erop gezet (anders houdt m'n moeder het niet vol) en nog steeds wat spaans aan het leren, gaat al de goede kant op.

Luitjes, ik zet de dag voor vertrek er nog wel wat op, en ik zie sommige van jullie vast nog wel voor ik vertrek,

ADIOOOS! Tomas

• 20 April 2009 - 20:47

Maarten Toonders:

HE, kanjer

Dat gaat daar helemaal goed komen in Ibiza.

Zon, zee, strand en mooie vergezichten....

Fotootjes en filmpjes zijn altijd welkom. We zijn de laatste tijd immers best verwend.

Ik wou dat ik 19 was en krullen had.

Maarten

• 20 April 2009 - 20:48

Dorothe:

hoihoi,

heel veel plezier en succes tijdens je stage en ik ga je site zeker volgen.

groetjes dorothe

• 21 April 2009 - 18:11

Lara:

Wat spannend allemaal he?!
    Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen met jou in Ibiza! :D
    Ik kan je nu al wel veel plezier en succes wensen, maar ik zie je toch nog wel voor je vertrekt! We gaan snel wat drinken..
    XX

• 27 April 2009 - 11:14

Melina:

ga Tomas, a eoai o o aeo se Ibiza! I' o oiso ese a eai ego oioes! i ioeoeoi eai veo e a o sa s ev ov

ego i
    Melina

• 27 April 2009 - 11:16

Melina:

hahaha had het heel mooi in het Grieks maar die letters kennen ze hier niet. Kanjer, ontzettend veel plezier daar, geniet ervan en ik weet zeker dat het je gaat lukken die glimlach :) Just be you!

XXX

• 01 Mei 2009 - 17:06

Opa Henkieboy:

ik wens je veel plezier

• 02 Mei 2009 - 09:20

Jaimy:

thomas!!

heel veel plezier daar op ibiza, ik ga al je avonturen en verhalen op de voet volgen want ben zooo benieuwd!!

MAAK ER EEN MOOIE TIJD VAN!

• 02 Mei 2009 - 09:55

Joyce Bob:

hoi lieve tomas

vanuit barcelona heel veel groetjes en een goede reis maak er een mooie werkvakantie van
    me ediebertiedo moetsjo
    hasta la vista xxxx
    joyce bob.

• 02 Mei 2009 - 12:55

Marja:

Ha die Tomas, Echt top! En dan ook nog eens een topverhaal, dat moet wel top worden ...
    Geniet ervan, dikke kus!

• 02 Mei 2009 - 17:46

Je Tante:

Hoi, heb je de knuffel en je aai over je mooie krullen gehad?
    Doei! Een heel, heel fijne, gezellige, plezierige tijd in Ibiza!

• 03 Mei 2009 - 12:09

Karlijn:

Daar zit je dan lieverd, eindelijk op Ibiza wat jij zo graag wilde. Ik heb vannacht met tranen je lieve brief voor me gelezen wat ben jij toch een TOPgozer, ookal wist ik dat al wel!! Geniet er van want jij hebt het zo verdiend. Ik hou van je, x

• 03 Mei 2009 - 16:21

Silvy:

he die Tomas, inmiddels ben jij op Ibiza!! Ga lekker genieten jongen!!Wij waren jammergenoeg net te laat thuis om jou uit te zwaaien, lo siento, maar jij gaat vast een fantastische tijd tegemoet en houd ons maar op de hoogte via de site, leuk!
    dikke zoen van ons, de buurtjes.

• 03 Mei 2009 - 17:45

Monique:

He lieve schat!
    Daar zit je nu op Ibiza!!
    Wat super voor je!
    't Zal ook vast wel even wennen zijn helemaal alleen....maar je zult zeker snel niet meer alleen zijn, zo'n kanjer!
    Ik wens je veel plezier en ik hoop dat je je snel thuis voelt!
    Ik kom je graag opzoeken met mijn grote zus!
    Kussen van ons allemaal.
    Eric, Monique, Fleur, Rik en Bob xxxx

• 03 Mei 2009 - 17:53

Fleur:

Hoi grote neef!!

hopelijk heb je het daar naar je zin!en is het daar lekker weer;)!
    ga je wel missen hoor!!!

veel plezier!
    kusjes,
    fleur

• 03 Mei 2009 - 18:26

Frank:

Hoi Tomas. Maak er een mooie tijd van daar op Ibiza (en ook nog wat werken hè..) We volgen alles op de voet hier.
    Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar de Spaanse snoepjes ;-)

Groetjes Frank

• 03 Mei 2009 - 18:47

Papa:

Hoi,

Het valt mij op dat er (behalve je opa en ik) tot nu toe alleen maar dames reageren. Of is dat normaal ? Betekent dat ik me wel een beetje (macho/mannelijk) moet gedragen en ik heb daarom de volgende vragen :

- hoe doe jij dat toch steeds weer ?

- is dat leeftijdsgebonden ?

- denk je dat Opa en ik daar nog voor in aanmerking komen ?

- zo, ja waar kunnen we ons inschrijven ?

xxxx Pap

• 04 Mei 2009 - 08:45

Rik:

hoi tomas
    veel plezier op ibiza
    laterss rik

• 04 Mei 2009 - 12:39

Melien:

Tomas! Amigo :) Heb van je zusje gehoord dat je veilig bent aangekomen, gelukkig! Hoe is het daar? Ik ben benieuwd naar je berichtjes :) Echt maf dat jij nu in Ibiza zit maar tegelijkertijd ontzeeeeettend gaaf :D Denk je aan me als je een hele zaal vol feestgangers hebt die los gaat op de muziek?! ;)
    Heel veel plezier daar nogmaals Tomas en houd ons op de hoogte!
    Kussie Melina

• 04 Mei 2009 - 15:14

Niels:

Hee tomas,

Goed te horen dat je helemaal veilig bent aangekomen! Ik hoop dat me mijn briefje nog hebt gelezen die je in het vliegtuig pas open mocht maken!

Geniet ervan en ik zie over op Ibiza!

Adios!

Niels

• 04 Mei 2009 - 19:46

Ome Wim:

lieve tomas ben trots op jou en ik geloof dat wij samen een pilsje moeten pakken op een terras bij jou in de buurt weet zeker dat ome wim wat leuke mensen zal mee nemen hou van je en blijf altijd je zelf je bent een wereld gozer groetjes

• 04 Mei 2009 - 22:48

AnneMarie:

Lieve Tomas, We willen jou een geweldige tijd toewensen op Ibiza. En we gaan zeker je site volgen hoe je het allemaal beleeft.Heel veel liefs en nog bedankt voor je lieve sms.Geniet ervan
    Czes AnneMarie Sophie Jost en Marloes

• 05 Mei 2009 - 17:48

Fleur!:

Hoi Tomas!

hoe is het daar??
    vast heeeel mooi!
    een vriendinnetje uit mijn klas gaat in de zomervakantie ook naar Ibiza!toevallig hea!!

kusjes,
    fleur!