Geweldig hier! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Tomas Toonders - WaarBenJij.nu Geweldig hier! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Tomas Toonders - WaarBenJij.nu

Geweldig hier!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Tomas

30 Juli 2009 | Spanje, Madrid

Mensen mensen mensen... al weer bijna 3 maanden geleden dat mijn week dat mijn week er anders uit ging zien.. De tijd vliegt man.. niet normaal! Maar wat heb ik het goed hier.... vaak lijkt het net een droom waar ik in zit, vooral als ik op mn scootertje weg zit te dwalen met m'n gedachten... Ik geniet er echt ontzettend veel van!

Afgelopen tijd veel gebeurt, veel verandert weer, en een hele hoop leuke dingen meegemaakt. Nr. 1: Mijn lieve broer de directuer is op bezoek geweest.. Fiesta! Was top! Hij kwam aan, eerste avond lekker een bbqtje gehad in Ibiza stad, ik joris en 6,7 dames.. erg gezellig! Toen zijn we een club in gegaan, de Space, hele show tijdens het uitgaan, was nice! Heb zelf in ie dagen ook echt een vakantiegevoel gehad.. lekker uit eten, strandje (moest wel terug na een uur omdat ik gebeld werd) maar geen probleem, joris had het naar zn zin en ik ook:). En wat was het leuk om mn knappe behaarde broer weer Live te zien!
Toen heeft mn broertje ook nog een scooter gehuurd... en hem de rest vd vakantie laten staan, gelukkig! Zag er niet goed uit joris op een scooter, hoeft ook helemaal niet.. maar vond het wel heel lachen om hem daar op te zien, onze handige harrie vd familie!

Vd week ook leuk feestjes gehad, ALS ik vrije tijd heb, ga ik 9 vd 10 keer naar iets nieuws, nu kwam ik terecht bij een hippiestrand... nooooou die kunnen feestjes maken or!! Man man, heerlijk, overal kampvuurtjes op het strand, gekke hippies, met zn allen trommelen.. van alles! Tot 1 uur 's nachts op dat strand geweest, vol verbazing naar die cultuur gekeken.. bizar gewoon.. toen we aankwamen al (was met een vriend), letterlijk 200 man was FUEGO FUEGO aan het schreeuwen, bleek dat er politie op het strand was waar hippies niks van moeten hebben.. Fuego betekent zoiets als oprotten ofzo:) was echt bizar!

Verder ben ik laatst naar een strandje geweest rond 7 uur 's avonds, even heerlijk weggegaan uit alle drukte en het stapleven hier, ben even rustig op een strandje een boekje gaan lezen van Kluun, was heerlijk (toevallig een naaktstrandje) was 2 blz verder na en half uur! (nee grapje, was bijna niemand meer)..

Verder gaat het met werken ook allemaal lekker, loopt allemaal door!

Dat was het weer even.. volgende week komen mn moeder en zusje aan, week erop een stel vienden.. Wordt een leuke boel hier!

Foto's? Ben opzoek naar mn kabeltje, vind ik deze week vast nog wel..

Adios, grten! En binnekort weer een updatje, er staan weer een helel hoop leuke dingen op de planning.... CIAOOO! Amigos! X

• 30 Juli 2009 - 20:01

Uncle Frank:

He hippie, nog even en dan loop jij ook in zo'n drollevangersbroek met lang rastahaar. Cool man. Neem een Sissi, trommeltje erbij, rokertje... zo kom je de tijd wel door.
    Geniet ervan Tomas, zou ook wel ff langs willen komen, maar ga maandag weer aan het werk.

Grtjes Frank

• 30 Juli 2009 - 20:07

Caroline:

Hoi lieverd,
    Haha die scooter ik zie het helemaal voor me! Ieder zijn kwaliteiten!
    Heerlijk dat jullie samen zo genoten hebben.Karlijn en ik hebben er ook heel veel zin in om jou weer te zien.Tot volgende week, liefs, dikke kus, mama

• 31 Juli 2009 - 08:59

Maarten:

Tomas,

Weet jij toevallig of ze voor volgend jaar nog stagiaires zoeken ?

Maarten

• 31 Juli 2009 - 10:01

Melien:

heerlijk kanjer om te lezen hoe je daar aan het genieten bent, ik zie je ook al helemaal rondlopen daar en genieten genieten genieten ;) een ding weet ik zeker, ik ga jouw eilandje zeker nog een keer ontdekken!!!

Veel plezier met je bezoek en tot snel XXX

• 31 Juli 2009 - 15:06

Melina:

Tomas, hahaha ik hoor je heel het verhaal gewoon vertellen! Vooral met dat naakstrand, lekker zeg ;)
    Goed om te horen, echt als je dit leest word je er gewoon zelf heel spontaan vrolijk van!
    Kan je alleen nog maar heel veel plezier wensen en zeggen dat je moet genieten want voor dat je het weet zit je weer hier! MAAAAR, éérst nog een hele leuke paar weken tegemoed!
    have fun curlyboy, dikke smakkerd vanuit het op dit moment zonnige Zevenbergen/Amsterdam!

• 31 Juli 2009 - 20:27

Sister:

Dag knul, als ik dit zo lees heb ik zo ontzettend veel zin om naar jou toe te gaan! Nog 5 dagen en ik mag je weer in mijn armen sluiten. Can't wait! Gelukkig heb jij al gezorgd dat mijn naam op de gastenlijsten van de mooiste feesten in ibiza staat, en gaan wij dan ook maar flink feesten daar en de mooiste dingen zien! Ik kan een ding zeggen,ik heb ontzettend veel zin om jouw gekke krullenkop weer te zien en weer ouderwets te kunnen lachen met jou om jouw debiele grappen en vertoningen. Man man man wat heb ik gisterne gelachen en dubbel gelegen om jou op die webcam, de tranen liepen over mn wangen van het lachen. Geboren entertainer ben je! Nou ik stel voor dat we maar genoeg van die avondjes vanaf volgende week gaan meemaken en ik weet zeker dat dat goedkomt! ADIOS PUTA! hahaha dat was een geintje natuurlijk, dikke kus, te quiero!

• 02 Augustus 2009 - 16:31

Lara:

Tomaaaaaaaas!
    Wat leuk dat ik weer eens een verhaal van je kan lezen! :D Je hebt echt een geweldige tijd daar.. Klinkt fantastisch! Ik zal je binnenkort weer eens een mailtje sturen wanneer ik wat meer tijd heb.
    Ik wens jou verder nog heeeeel veel plezier en succes vanuit Amerika!
    XXXX

• 03 Augustus 2009 - 15:44

Czes:

Hola Tomas - mooie verhalen heb je weer. Als oude hippie (ahum) klint alles erg herkenbaar natuurlijk; of ik gisteren nog m'n jointje zat te roken bij het kampvuur op het strand. Tja dat waren nog eens tijden (ik geloof dat m'n fantasie weer eens op hol slaat). Afijn, hier zijn de vakanties ook in volle gang, al is het voor Sophie en Joost nog even een paar dagen werken. Vrijdag vertrekken we voor een weekje naar Zandvoort. Het is dan wel geen Ibiza, maar als het weer meewerkt, hebben we het ook hier vast naar onze zin. De pijn in mijn rug wordt iets of wat minder, maar nog beter zou van mij wel mogen; nou ja geduld. Ik laat nog wel weten hoe onze vakantie is geweest. Groetjes en een fijne zomer verder. Czes&AnneMarie&kids

• 08 Augustus 2009 - 08:05

Marja:

Jeminee, wat kun jij toch schrijven. Het is alsof ik naar een film zit te kijken,schaterlachend.
    Ik moet je ook wel zeggen dat ik nu soms zelfs de neiging heb om ook die richting uit te komen en je weet hoe ik over de warme landen denk ... Heb een supertijd met Karlijn en Caroline. Verwen ze en ik hoor later de verhalen wel. Dikke kus, Marja

• 22 Augustus 2009 - 16:17

Jens:

Ik heb weer leuke verhalen gehoord van je mama. En erg leuk om je verhaaltje te lezen en je foto's te bekijken. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers. Maar ook trots op omdat je het zo goed doet (als ik mijn lieftallige tante moet geloven en die geloof ik) Geniet er nog van !!

Kusjes Jens

• 29 Augustus 2009 - 19:51

Bob:

hey hoe is het
    ik mis je heel erg
    ik heb het heel leuk gehat in corsica
    ook mooi eiland
    daar ben ik van een waterval gesprongen

xxxxbob

• 29 Augustus 2009 - 19:56

Monique:

He Tomas,
    wat een heerlijke verhalen weer!
    we hebben een heel leuk verrassingsfeest gehad voor mama en papa!
    Maar gelukkig kom jij geen feestjes tekort, het zal ook wel erg gezellig zijn met al je vrienden die bij je langs komen.
    Wat zullen jullie genieten....maar wij zullen allemaal heel blij zijn als je weer thuis bent want we missen je.... x

• 01 September 2009 - 12:40

Marion Buijs:

heej Tomas.
    Leuke verhaal weer.Wat hebben de boys t, naar hun zin gehad.leuk hoor!
    Geniet er nog van!
    vele groetjes van Marion en Gijs

• 03 September 2009 - 17:44

0me Wim:

he tomas wat is het toch leuk om jou te volgen op een afstand maar nog leuker is het als ik je weer zal zien en in het echt je verhalen te horen en joris vind ik ook koel met het huren en er daarna niet meer na kijken komt mij bekent voor dit even tussen door ome wim is niet bij jou geweest maar je weet nooit dat wij jou nog eens willen in huren als de beste reisleider van de wereld heel veel groetjes

• 11 September 2009 - 15:05

Czes:

Hola hombre, como estas?
    We hopen dat het weer beter met je gaat. Tja nog even en het zit er op; wat is dat half jaartje snel gegaan zeg, ongelooflijk. Maar ook wel goed weer eens thuis te komen, lijkt me. Gisteren zijn we met zijn allen, op Joost na, bij je opa en oma langs geweest om van opa's onvolprezen patat te genieten (afspraak stond al een hele tijd en nu kwam het er dan eindelijk van). Jij wist het natuurlijk al maar het was werkelijk superfriet. Verder gaat hier alles zo z'n gangetje en heb ik niet zo veel te melden. We zien elkaar binnenkort; geniet nog maar van de resterende tijd daar op Ibiza. Tot gauw/hasta luego. Groetjes, C & A & kids