Ibiza! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Tomas Toonders - WaarBenJij.nu Ibiza! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Tomas Toonders - WaarBenJij.nu

Ibiza!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Tomas

24 Juni 2009 | Spanje, Madrid

Man man man.. Wat een topdagen achter de rug!! Echt super! Veel nachten doorgetrokken, laatste nachten maar 3 uurtjes of minder geslapen, maar echt topavonden gehad!! Heel leuk, want meestal denk ik rond een uurtje of 7 's avonds, even wat drinken, gedag zeggen of eten bij de tulp, en dan zitten daar weer gasten van mij, ga ik even een praatje maken, ga ik er even bijzitten, super leuk, en dan komen er weer nieuwe gasten .. en zo ben je zonder dat je het doorhebt van half 7 tot 5 uur 's nachts in de tulp, om vervolgens met dezelfde mensen 3 uur later de bus te pakken richting het vliegveld! GEWELDIG! Er heerst een hele relaxte leuke sfeer hier, heel leuk contact met de mensen, vanochtend kwam er iemand naar me toe, dat ie een topvakantie heeft gehad, en dat het door mij nog echt een stuk leuker was! Wat wil je nog meer horen als reisleider??! Maar was ook zoo gezellig!! Avond op avond kom je dan dezelfde mensen tegen, maakt een praatje en eindigt met zn allen in dezelfde tent.. echt nauwelijks te omschrijven hoe leuk ik dat vind:) lekker ongedwongen ouwehoeren met die mensen, sangriatjes op tafel, heerlijk! En dan vooral als ik zie als de mensen lekker enthousiast zijn. Alle onderwerpen worden besproken.. gister ook een groep van 5 dames van een jaar of 35, wel leuk hoe dat gaat!

Vanochtend dan met mn stem (die ik kwijt ben) transferpraatje gedaan.. super leuk, begonnen ze te klappen en WE LOVE TOMAS te zingen.. haha, heel leuk! Wat een voldoening om te zien dat mensen het naar hun zin hebben, en vooral als ik daar een bijdrage aan heb kunnen geven.. Heerlijk!

Verder ook al wat goede feesten afgegaan! 1 die echt indruk maakte, The ZOO Project. BIZAR, 3000 man, openlucht terrein van 50.000m2 zwembaden, verschillende podia, iedereen een dier als inspiratie genomen en daar kleding en uitstraling op aangepast, veel, heel veel mensen gebodypaint als tijger, en dan echt niet alleen het gezicht, maar heel het lichaam in een panter patroon bijvoorbeeld. Geniale sfeer, mooie grote arena op het terrein waar in het midden shows worden gegeven.. Echt een sensatie om mee te maken... Heb echt met mn mond open rond gelopen!! Ook super veel mooie mensen daar zeg.. Prachtige getinte meisjes, en veel gespierde gasten natuurlijk... en allemaal lekker los gaan.. op een hele speciale manier, een feest zoals ik het nog nooit had meegemaakt. Zie foto's of filmpje op www.tomas7.hyves.nl

Ook nog lekker weze snorkelen! Op aanraden van en gast van Sudtours. Ik dacht nou prima keertje doen.. ik zo'n setje gekocht, mooie afgelegen rots gevonden, water in, hoofd omlaag, en wist niet wat ik zag!! Wat en andere wereld is het daar zeg! Ik schrok wel ff, wist niet hoe gauw ik eruit moest komen eerst, zoveel vissen, hele scholen, allemaal verschillende ook en grote! Dus ik schrok ff, had dat totaal niet verwacht dat het er zo uit zag, ik snel eruit, en vervolgens MOEST ik het gewoon nog een keer zien... was zo mooi! Dus dat ga ik absoluut vaker doen:)

Vanavond een feestje van een reisleider die jarig is.. Morgen naar David Guetta en Laidback luke (voor oma: Dat zijn bekende dj's) Dus zal wel heeeeelemaal mijn ding worden!! lekker vrolijke muziek van david guetta, love it!

Verder is het verkeer hier echt wel wennen, ben ik blij dta ik hier niet voor mn rijbewijs op moest, dan was ik wel 10 keer gezakt. het is hier namelijk heel moelijk om recht voor je te kijken.. er loopt zoveel moois langs de boulevard!! Gossiemijne!:) Al een paar keer flink de rem in moeten drukken wanneer ik zo'n mooi natuurlijk meisje vorbij zag lopen, haha even afgeleid, en zit je ineensbijna op de achterkant van de auto voor je! Achja, ze zullen het dan vast wel begrijpen als je dan laat zien door wie het komt;)

Dalijk om 16.00 nog even mensen wat over ibiza vertellen... kaart erbij, mooie plekjes aanwijzen.. prima:)!
Ik ga even mn koelkast bijvullen en wat dingetjes die moeten ( kom je bijna niet aan toe dat soort dingen) en dan ga ik weer door. Nieuwe gasten, nieuwe avondjes op de planning, nieuw avontuur, ik houdt jullie op de hoogte!!

Dikke kussen vanuit Ibiza aan jou!

XX Tomas

• 24 Juni 2009 - 11:58

Melina:

haha ik zie je al helemaal rijden daar op je scootertje, nog net niet je nek verrekkend voor dat mooie meisje ;) Het klinkt allemaal super Tomas!! Echt leuk dat je er zo van aan het genieten bent en dat ze zo enthousiast gaan zingen is zeker fantastisch :D

Geniet en dikke kussen terug voor jou vanaf Karpathos

• 24 Juni 2009 - 12:27

Frank Veldman:

En wij maar denken dat je stage loopt daar. Volgens mij ben je alleen maar aan het feesten en ik kan je geen ongelijk geven. Geniet ervan! Groetjes Frank

• 24 Juni 2009 - 13:00

OPA HENKIE.....:

En je mamsje maar denken aan die arme Tomas die daar zo alleen op IBIZA zit!Nou ik ben te vroeg geboren,wat een leven heb jij daar,zeg!kon ik dat nog maar overdoen,wat een schoons daar allemaal, de één is nog mooier dan de ander.
    Maar ik heb hier oma en dat is ook niet mis,als je dat maar weet1
    Leuk dat je je draai nu hebt gevonden,en dat moet je maar zo houden!!!!!!!!
    Doe de groeten aan GERALDIENTJE van mij en voor jou een stevige poot!

• 24 Juni 2009 - 13:10

OMA:

Hé feestbeest!
    Dat gaat wel lekker daar....Je komt toch nog wel terug,hè?(die eerste weken ben je zeker snel vergeten)maar Tomas,héél fijn voor je,en leuk,dat wij op deze manier een beetje mee kunnen genieten.
    Wij zijn vanaf 28-07 in Hoonhorst,maar bellen af en toe.
    Heel veel liefs,en maak geen brokken!!!!!!!!!!!
    Ik blijf aan je denken,
    OMAMIA

• 24 Juni 2009 - 13:44

Caroline:

He Tomas!
    Wat klinkt dit allemaal geweldig leuk. Fijn dat je zo aan het genieten bent en dat de gasten je zo waarderen(had ik ook niet anders verwacht).
    Bij de Tulp zullen ze wel blij zijn met jou,maar..het is ook echt n supergezellige tent! Ik hoop dat je af en toe ook op tijd naar bed gaat,want 3 uurtjes is wel erg weinig of hou je siesta? Bedankt weer voor je leuke verhaal en een dikke kus van mij, xxx mama

• 24 Juni 2009 - 14:34

Reinier:

Hee vent! Haha geniaal verhaal (heb het meeste natuurlijk al wel gehoord). Nou vandaag had de bestuurder van de auto achter mij het zelfde probleem! Er reed vandaag namelijk iemand volop tegen mij aan. In Nederland nog nooit een ongeluk en hier ineens al 2 op 1 dag! Onze "wedstrijd" start nu oke?;)
    Mucho kisses & love

• 24 Juni 2009 - 14:58

Niels Buijs:

Aaaaah men! Echt een tof verhaal Tomas!

Heb je foto's op je hyves gezien en het ziet er echt super mooi uit!

Nog 54 dagen en dan zitten wij bij jou op Ibiza!

Wij moeten dus ook oppassen als we op onze scooters rijden in ibiza? Shit, ik ben al zo snel afgeleid! ;-)

Oooooh, men! Wat heb ik er zin in zeg! Die verhalen van jou zijn aanstekelijk!

Geniet ervan en have fun! ;-)

P.S. Rodriguez en Pablo! ;)
    Adios Niels :D

• 24 Juni 2009 - 15:28

Je Fan:

WE LOVE TOMAS

• 24 Juni 2009 - 17:05

Valerie:

Echt superleuk hoe je over alles vertelt. Ik houd je verhalen natuurlijk ook een beetje bij, dus ik dacht zal nu eens een berichtje sturen na al die tijd. Geniet ervan!! XX Valerie

• 27 Juni 2009 - 11:37

Erik:

Gozer!:)

Mooi verhaal man...! Leuk om te horen dat jij je helemaal ontpopt tot DE reisleider van Ibiza! Kan me voorstellen als je de looks hebt!;) Haha

Keep it up!

X

• 28 Juni 2009 - 15:45

Marieke:

Hey Tomas,

was er ook bij op onze laatste avond, was inderdaad weer super gezellig. Ik wens je nog heel veel plezier in Ibiza, kan bijna niet anders want het is echt een super eiland!

• 29 Juni 2009 - 07:47

Lotte:

Hee pablo,

fijn dat je het zo naar je zin hebt daar nu! de feestjes klinken top en volgens mij ben je een reisleiding-ster. veel plezier daar!

xx

• 30 Juni 2009 - 14:03

C6:

Hé TomTom, zo te zien krijg je het steeds meer en meer naar je zin daar op Ibiza. Niet verwonderlijk als je ziet wat je zoal meemaakt en ziet. De enige overeenkomst tussen Ibiza en NL is momenteel de temperatuur denk ik.
    Hier is het voornamelijk aan de studiekant nogal hectisch; vooral Sophie is compleet opgefokt door de proefwerkweek waar ze vandaag aan begonnen is. Nou ja, nog een week en dan zit het er voor haar ook op.
    Daarna gaat ze met vriendinnen een weekje naar Cap d'Agde/Fr.
    Joost heeft inmiddels de 16-jarige leeftijd bereikt en zuipt nu tegen klippen omhoog; nee hoor zo'n brave jongen doet dit natuurlijk niet.
    Om de pijn in mijn rug te bestrijden ben ik nu bezig met een serie van 10 (!) lage-dosis bestralingen waarvoor ik iedere dag naar het mij inmiddels zo geliefde Rotterdam op en neer mag. Niet leuk, maar de moeite waard als ik er baat bij heb en daar doen we het voor, toch? Alleen vervelend dat het weer een extra belasting betekent voor AnneMarie die het toch al druk zat heeft. Marloes is alleen maar bezig met leuke dingen zo aan het einde van het schooljaar (gaat volgend jaar naar de havo). Zo dat was het weer vanaf het front in Oosterhout. Hou je goed/groetjes C&A&Kids

• 30 Juni 2009 - 18:11

Karlijn:

hiii maatje,

Het is inmiddels bijna 2 maanden geleden dat jij richting het grote avontuur vertrok. In het begin ging het niet makkelijk voor je daar, erg wennen, maar je hebt eindelijk nu wel je plekkie gevonden en je bent gesetteld en het partyseizoen is begonnen!! Ik mis je hier in Nederland wel. Ik ben nu toch wel een beetje ''enigskind'' (joris is zo vaak niet thuis) en dan heb ik dus de bezorgdheid van papa en mama 3x zoveel! Bij discussies etc etc waren wij altijd een partij maar nu moet ik het maar in mijn eentje doen haha en dan sta ik toch minder sterk. Gelukkig is het geen drama en ben je geen jaren weg en kom ik je binnenkort al weer opzoeken en valt het dus allemaal mee.
    Ik zit nu midden in toets/examenweek en heb het dus aardig druk! Economie ging wel goed vandaag.. Nederlands en Engels wel oke en geschiedenis was echt te moeilijk voor woorden. Morgen examen levensbeschouwing waarbij ik alle rituelen,gewoontes,geschiedenis,beelden,symbolen werkelijk ALLES van jodendom/christendom/boeddhisme/hindoeisme moet kennen. Vraag je je af wat dat voor nut heeft maargoed. Jij doet gelukkig wel wat nuttigs en daarom ben ik heel trots op je, om wat je doet, hoe jij zorgt dat mensen een leuke vakantie hebben en hoe je het allemaal maar weer fixt, maar dat wist je al wel toch. Sorry dat ik maar zo weinig kan bellen maar als ik het dit weekend minder druk heb bel ik weer, beloofd! Dikke kus en knuffel xxx

• 03 Juli 2009 - 23:22

José:

He die tomas,
    Eindelijk eens een berichtje van mij (moeder van Reinier)fijn dat je het zo naar je zin hebt, en zo te lezen vallen de gasten als een blok voor jouw charmante glimlach was ik maar nu maar op Ibiza! Ben en ik zijn er een paar jaar geleden geweest,een fantastisch eiland. Wij mochten toen een week gebruik maken van een huisje(dachtik),zakenrelatie van Ben.Dat huisje bleek een gigantisch zeg maar kasteel te zijn met zeven slaap kamers, zeven badkamers ect... Na een week kwam ik er achter dat er nog twee kamers waren.Later heb ik de eigenaar nog eens gesproken,hij vertelde mij dat hij ooit twee jonge mensen op Ibiza gesproken heeft(back packers)denk ik, die veel indruk op hem hadden gemaakt.Weinig geld op zak,rond trekken met een tentje.Het gigantische huis heeft hij inmiddels verkocht.Geluk zit niet in een massaal groot huis maar natuurlijk in heel andere dingen,zoals jij en Reinier genieten van jullie super stage tijd. Ik wens je heel veel succes Tomas kus van mij.José

• 05 Juli 2009 - 18:57

Ome Wim:

he tomas het is weer even een paar daagjes nou zeg maar weken geleden dat ik naar jou leuke berichtjes heb gekeken en gelezen maar net als opa ook schrijft als ik jong was zou ik gisteren nog weg gaan en ook reisleider worden maar ik denk dat jij de mensen zo lief en behulpzaam help dat er niemand nog als ze eenmaal bij jou zijn geweest nog naar een andere plaats gaan dikke huk van daan

• 06 Juli 2009 - 15:25

Lara:

Wat een super leuk verhaal weer! Ik heb je foto's op hyves al bekeken! Wat een beesten zeg! ;) Ik ga je nu even terug mailen! XX

• 07 Juli 2009 - 19:07

Lenie:

Hoi Tomas,
    Ik heb je mobiele nr. naar Milou ge-smst. Ze ligt met de 'Stad Amsterdam' in Ibiza. Misschien hebben jullie al contact gehad. Mochten jullie nog iets afspreken, dan wens ik jullie veel plezier.
    Groetjes van Lenie

• 09 Juli 2009 - 20:51

Monique:

He grote neef,
    geniet je nog een beetje daar in Ibiza?
    Volgens mij moet je ook hard werken!
    Hier alles goed, fleur heeft hard gewerkt in de proefwerkweek en heeft vakantie. De 2 jongens hebben over 2 weken vakantie en Eric en ik over 3 weken. We komen niet naar Ibiza, maar pakken een ander eiland!
    Maar ik denk dat het druk genoeg wordt bij jou. Je krijgt vast veel visite!!
    geniet er lekker van, vooral van het weer want regen ben je zo beu in Nederland!!
    dikke kus Monique

• 12 Juli 2009 - 22:07

ÀnneMarie:

Lieve Tomas
    Ben jaloers op al die hotelgasten met zo'n leuke host.
    Ik vind het heel fijn dat je je draai hebt gevonden en hoop dat je ook zo goed voor jezelf zorgt als voor je gasten.
    Sophie heeft inmiddels bericht gekregen dat ze over is naar VWO/6 Joost w8 nog op bericht, maar dat weten we eind deze week en Marloes sluit haar basisschool tijd af.Verder heeft C6 nog veel pijn, maar zoals je inmiddels al weet duurt het 3 a 4 wken voordat de bestraling aanslaat. Het is mijn kanjer.
    We gaan in augustus nog en weekje weg naar Zandvoort, hopen en bidden voor goed weer.
    Lieve Tomas, geniet van deze tijd.
    We denken aan je
    Heel veel liefs en een dikke zoen xxxxx