6e week Ibiza
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Tomas
13 Juni 2009 | Spanje, Madrid
Daar ben ik weer or! terug van weggeweest, het is al even geleden dat ik wat heb laten horen, dus nu weer ff een updateje van wat leuke dingen hier op het eiland.
Zoals de meeste gelezen hebben zijn mn zusje, moeder en tante langs geweest! Erg leuk, en raar 1e 30 min om ze weer te zien! Moest ff 2 keer kijken:p Nee or, maar kwam net op het goede moment dat ze ff langskwamen. Ibiza, het eiland waar alles is, Feesten om de hoek (en bizarre) Tot nu toe bijna elke dag minimaal 25 graden, mooie dames, WAT WIL JE NOG MEER? M'n vrienden weer zien! Ik werk praktisch alleen, omdat we in zones werken. We zijn met zn drien, en alle drie een ander gedeelte van Ibiza waar we werken. Daar waar ik op school en op n werk gewend was om met veel mensen tegelijk te werken, sloeg dat hier helemaal om. En dat was ff schrikken en wennen!
Maargoed, uitdaging voor mij om zelf een betere situatie te gaan creeren, en daar doe ik alles aan! Gisteravond leuk feestje gehad van een collegatje van Neckermann, die jarig was, dus hadden we een huisfeestje daar, was PRIMA, en daarna fftjes Ibiza Stad in.. Gezien wat het woord TRAVESTIETEN nou betekent. BIZAR!!! Je weet niet wat je ziet die monsters die daar rondlopen!:d Maargoed, respect voor iedereen hier, en was een vermaak om naar te kijken! Heerlijke sfeer daar ook in Ibiza stad, 's avonds, smalle mooi verlichte straatjes, veeeel mensen, allemaal lekker buiten in de straten gezellig, LEKKER! Heel anders weer dan mijn stadje, anders dus, maar zEker niet minder!! San antonio is echt top! Kom net terug vd tulp, (super mooie tent, een soort tuin met allemaal hangmatten, rlxte muziek op achtergrond, en gelijk aan de boulevard en het strand, en er loopt veeeel voorbij!! Echt een leuke tentje! Vnv ga ik daar weer ff heen, dan is er live muziek die allemaal gypsy kings nrs gaan spelen, waarschijnlijk ook vuurshows erbij. Lekker or hier!
Doordat ik een hechte vriendengroep miste hier, kun je minder genieten van wat er allemaal in Ibiza is, MAAR, gaat dus beter, en ben steeds meer happy hier, waar het uiteindelijk om gaat natuurlijk.
Les voor mij: genieten kan ik pas als ik het kan delen.. (en dat neem ik mee voor mn beroepen later enzo)
Verder ga ik gauw weg hier, de zon schijnt volop hier, ben klaar met werken voor vandaag, dus ga heel snel relaxen!
Luitjes, Het wordt alleen maar mooier en mooier hier in mijn ogen, omdat ik steeds meer geniet, en kan niet wachten tot mn vrienden langs komen!!! Tickets zijn geboekt (lees, 70 euros retourtje!! incl. accommodatie!!, Dat zeg ik!
Tot snel, en jullie horen me wel weer, thnx trouwns voor de reacties! Is altijd wel leuk om te lezen!
Oo en mn spaans gaat ook wel lekker! Spreek nu bijna gen engels meer met de receptionistes, is nu een beetje een mengelmoes, maar meer spaans dan engels.
Morgenavond als het goed is naar een hippiestrandje in het noorden, 's avonds, full moon party, al die hippies trommelen en geluitjes maken enzo, zal wel fijn sfeertje zijn! En daar hou ik van!
Adioos amigos! Spreek jullie snel weer!! En tickets boeken he!!!! RYANAIR mijn held!
GRTZ Tomas
13 Juni 2009 - 16:32
Karlijn:
Hé lieverd, leuk verhaal! Ben ook heel blij dat ik langs jou ben geweest, goed dat we dat gedaan hebben!:D Deze zomer lekker 3 weekjes naar jou toe.. en ik ga inderdaad misschien wel mn rijbewijs ff halen zodat ik daar lekker kan toeren op jouw scootaaaah! ;) Geniet lekker van vnv en doe de groeten aan de barmannen van de tulp haha!;) Deze zomer wordt onze stamtent weer de tulp, dat is een ding dat zeker is. Ik ga vnv lekker uit dus ik bel je morgen wel weer om de verhalen te vertellen, natuurlijk. Kus van je zus -
13 Juni 2009 - 21:16
Monique:
He tomas,
mooi om te lezen dat je pas kunt genieten als je het kunt delen....en wij hebben genoten met z'n 4 en!! Lieverd, tot gauw werk ze en geniet ze!
Hopelijk kun je Ibiza met nog veel meer mensen delen want het is echt heerlijk daar!(zeker toen ik deze afgelopen week in het koude, natte nederland zat!!) -
13 Juni 2009 - 21:32
Eric:
Hoi Tomas,
Dedames zijn met fantastische verhalen teruggekomen.Het is echt een te gek eiland. Ik heb ook begrepen dat je hard moet werken, maar daar is nog niemand slechter van geworden.
Ook ben je vaak alleen aan het werk en op jezelf aangewezen. Ik kan me voorstellen dat dat weleens moeilijk is. maar je wordt dan wel snel een volwassen kerel!
Vergeet niet om vooral veel te genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft.
groetjes eric -
13 Juni 2009 - 22:34
Caroline:
Hoi lieve Tomas,
Ik weet zeker dat jij dat genieten nog met veel meer mensen gaat delen.
Ik ben heel erg trots op al jouw wijze woorden,jouw doorzettingsvermogen , jouw positieve instelling, ik ben gewoon heel blij dat jij mijn zoon bent!!! heel veel liefs, mama -
13 Juni 2009 - 23:12
Joesef Ali Reimus:
Hee Tomas,
Ben blij te horen dat je toch meer begint te realiseren dat je voor jezelf het naar je zin moet maken! Werken als host is toch een bizar, flexibele baan waarbij de kleinste incident je hele dag of weekprogramma kan veranderen. Hou die spirit vast en maak er wat van, en voor je het weet kan je mij weer in je armen houden! groeten -
14 Juni 2009 - 17:26
Lariebombarie.:
Leukleukleuk Tomas! :D
Ik bel je deze week nog even.. Weer bijkletsen voordat ik naar Amerika vertrek. :D Have fun!
Dikke kus! -
14 Juni 2009 - 18:20
Maarten:
Erg leuk verhaal weer Tomas, met veel inhoud.
De dames zijn helemaal uitgerust thuis gekomen en zitten al weer na te denken om terug te gaan.
Top hoe jij daar alles staande houdt !
Heel veel plezier !
Papabombarie -
16 Juni 2009 - 15:18
Niels Buijs:
He Tomas,
Goed verhaal man! Echt klasse hoe je daar alles oppakt en je familie het eiland laat zien!
Kan echt niet wachten om 18 augustus een week naar Ibiza te gaan! Wil echt al je verhalen horen over wat je al hebt gedaan enzo!
We bellen deze week nog wel en vergeet het niet! Nog 61 nachten en dan staan wij met onze slippers op IBIZA! :D
Veel succes en ga zo door! Je bent goed bezig! :D
Adios AMIGO! -
16 Juni 2009 - 18:06
Annelies:
hoi tomas
leuk je bericht gelezen te hebben. net je moeder gesproken en die hebben het heel leuk gehad met jouw gaat het gelukkig ook steeds beter zeker als je straks je vrienden bij je hebt. Geniet er nog van en we houden contact
groetjes en liefs annelies en fam -
17 Juni 2009 - 13:11
Melien:
Tomasje, helemaal top! Onze gesprekjes hebben me goed gedaan en ik zie dat jij ook al helemaal opfleurt op dat lekkere eiland! Hier in Adam is everything alright, behalve dat weer he..:s haha maar voor de rest komen er een paar mooie buitenfeestjes aan dus ga gewoon zelf een ibiza-gevoel creëeren ;)
Hou die feeling die je nu hebt vast en je familie en buddy's zijn er weer binnen no time om je gezelschap te houden :)
Werkse curlyhead en we spreken elkaar gauw weer! Dikke kus -
17 Juni 2009 - 18:05
Joris:
Hey broer! Leuk verhaal met veel inhoud inderdaad.
Echt respect voor hoe je er over praat, mee om gaat en jezelf steeds blijft uitdagen om er het uiterste uit te halen...
Kan me voorstellen dat het soms moeilijk is ja, is ook niet vreemd en alleen maar dubbel respect voor het feit dat je er zo over praat! Zouden veel anderen waarschijnlijk niet doen.. Die baart staat je trouwens goed, nog ff doorsparen daarmee en dan gaat het al steeds meer ergens op lijken! :)
Heb alle foto's gezien. Dat beloofd veel goeds! Ik kom snel die kant op en dan gaan we 's ff gezellig bijpraten en bijdrinken...
Tot snel man, geniet van deze tijd en ga zo door met die positieve instelling!
Joris... -
19 Juni 2009 - 10:47
Melina:
hahaha zit ik een beetje te scrollen zie ik ineens Melien staan...ik denk huh, ik heb dit toch nog helemaal niet gelezen?!?! ;) Niet dat ik het nu wel gelezen heb, ga dat zo op m'n gemakje doen maar wilde je eerst even een dikke zoen geven!
Hier nog steeds alles goed, ontzettend druk maar all is well :D
XXXX